Prisma 2013

Zaradi bodočega umika modela iz prodaje so deske na voljo po posebno ugodnih cenah!

prisma

Pristen in naraven izgled ter nežno rjava površina svetlega bambusa so le nekateri izmed razlogov zakaj Prisma izstopa med ostalimi deskami. S svojimi elegantnimi detajli bo prava izbira za vsakogar, ki je rad obkrožen z lepoto.

Prisma je deska za vsakogar in za vse pogoje. Čeprav je kvalitetna in navdušuje izkušene rajderje, je obenem tako prijazna, da se bodo z njo zabavali tudi začetniki. Če ste popolni navdušenci nad valovi in strapless freestyle triki, ali pa če se boste v ta svet šele spustili, je Prisma prava izbira za vas.

Zaradi svojih novih in izboljšanih karakteristik nova Prisma hitreje zdrsne po površini vode in se bolje odreže v light-wind pogojih. Tudi, če imamo malo vetra, nam Prisma daje več plovnosti in pomaga ohranjati hitrost na počasnejših delih valov. Letošnja oblika je tudi nekoliko ožja, zaradi česar se deska hitreje obrača in je bolj stabilna.

Rep deske je ozek z malo rokerja. Osnovni setup vključuje štiri smernike, vendar pa je na njem pet nastavkov, tako da lahko uporabljamo tudi thruster setup (trije smerniki)

Če pogledamo celotno konstrukcijo nove Prisme je ta lažja od svoje predhodnice, vendar pa je še vedno tudi močna in trpežna.

Zraven deske dobite tudi smernike, pade, strape in torbo.

Velikosti:

5’11” x 18 x 1 7/8
6’1” x 18 x 1 7/8