Viron 2 Deluxe

 

Viron2 DLX nam že kot njegov predhodnik ponuja najlažji uvod v svet kajtanja. Dobite  ga pripravljenega na letenje –  linije samo odvijete in že lahko leti. Tako je preprost za uporabo in tudi začetnikom nudi maksimalno varnost in stabilnost. Poleg tega ga odlikuje neverjetno preprost water relaunch. Če vam kajt pade v vodo vam zagotavljamo, da ni kajta, ki bi se tako zlahka ponovno vzpel v nebo kot prav Viron2 DLX. Pri Flysurferju je varnost naših strank na prvem mestu. Zato smo še posebej pri kajtu, ki je namenjen začetnikom ali pa ekstremnim pogojem porabili stotine ur pri raziskavah in razvoju, da bi vam zagotovili varen in odličen kajt.

 

Samodejni Relaunch

Pri dviganju iz vode Viron2 DLX konkurenčnim produktom postavlja nove mejnike. Vpetje linij je narejeno preprosto, zaradi česar se v vodi praktično ne more zvozlati. Tudi v zelo malo vetra, lahko bar preprosto ispustimo in kajt se bo samodejno zapeljal čez vodo, ter obstal na robu okna. Od tu preprosto potegnemo bar v pravo smer in naš Viron2 DLX leti naprej.

 

Vsestranska uporabnost

Viron2 DLX čudovito dopolnjuje Flysurferjevo zbirko, saj ni le kajt za začetnike. Z njim bodo tudi bolj izkušeni kajtarji lahko uživali v nevihtnih pogojih. Ko razmere postanejo enostavno preveč divje za vaš primarni kajt, lahko z Vironom2 DLX lovite nevihte. Poleg tega, pa se ga bodo razveselili otroci. Je namreč eden redkih trainer kitov, ki ponuja popoln depower sistem in ima kljub svoji majhnosti vse sestavne dele navadnih kajtov. Viron2 DLX je kot že prej namenjen uporabi na vodi, snegu in travi, nov model pa odlikuje tudi Deluxe tkanina, ki ja od standardne veliko lažja, zaradi česar kajt lahko leti v manj vetra, hitreje zavija in je bolj stabilen.

 

Velikosti:

Viron2 DLX se dobavlja v treh velikostih in sicer 2.5, 4.0 in 6.0m.