SOUL

Freeride, Freestyle, Lightwind

SOUL je nov kajt, ki je v letošnjem leu že preprical širok izbor uporabnikov.
Udobje pri vožnji združuje z živahnim športnim značajem. Odlikujejo ga navdahnjena tehnično napredna in izjemno lahka konstrukcija, najvišji varnostni standardi ter natančna kontrola in feedback na baru.
Vse to skupaj z novim načinom relauncha (dvigovanja kajta iz vode) dela SOUL resnično uporabniku prijazen kajt.

 

 

Screen Shot 2018-06-01 at 17.36.47

POSEBNOSTI

MATERIAL

SOUL je sestavljen iz dveh lahkih materialov in sicer X-light ter Deluxe+ . Kombinacija različnih materialov zagotavlja lahkotnost in vzdržljivost. Novi X-light material je izjemno lahek (vaga le 32g/m2), poleg tega pa tudi krepko vzdržljiv, kar mu omogoca dvojni ripstop. Tako se material upira strganinam in zagotavlja tudi boljšo zračno nepropustnost.
Leading edge kajta je zaščiten z vzdržljivo DLX+ tkanino, ki pomaga proti umazaniji in odrgninam. SOUL je tako zgrajen za to, da bo trajal in vam omogočal najboljse freeride performanse na vseh terenih.

Screen Shot 2018-06-01 at 17.36.19

KONTROLA

Popoln nadzor in natančni obrati. Aspect ratio vsake velikosti SOUL-a je rahlo prilagojen, da omogoča kar naboljšo odzivnost in stabilnost. Takšen pristop omogoča tudi večjo odpornost proti backstoll-u. Natančno obračanje daje SOUL-u tudi izjemno konstantno moč skozi kiteloop, kar bo dalo vašemu kajtanju več kontrole.

KRATKE LINIJE

Če si SOUL-a želite preiskusiti na vaši foil deski, lahko poizkusite tudi letenje na krajših linijah (12-17m). To bo kajtu zagotovilo še hitrejše manevre, vam pa natančnejsi občutek za kajt in manj lifta, kar je popolna kombinacija za učenje hidro foilanja ali pa kajtanja samega, še posebej v primeru učenja na travi ali snegu.

Screen Shot 2018-06-01 at 17.36.29

RELAUNCH Z ENO LINIJO

R&D ekipa je z razvojom SOUL-a omogočila nov način dviga foil kajta iz vode. Po novem, boste lahko svoj kajt (podobno kot tubo) dvignili iz vode z vlečenjem le ene izmed zadnjih linij. To bo omogočilo enostavnejše relaunche in olajšalo prestop na prve foile tisti

m, ki se še vedno bojijo, da foil kajti ne gred

o iz vode. S tem se bo izboljšala tako varnost, kot tudi enostavnost uporabe za vse uporabnike, ne glede na njihov nivo znanja.

 

 

 

 

 

Screen Shot 2018-06-01 at 17.35.56

IZBOLJŠANI AVTOMATIČNI ODTOČNI SISTEM

Varnost je bistvenega pomena pri razvoju naših produktov in avtomatični odtočni sistem je pomembna komponenta le-te. Notranjost SOUL-a je optimizirana, da vpije kar najmanj vode v primeru daljšega namakanja v vodi ali pomanjkanja vetra, kar bo zagotovilo, da se kajt ponovno dvigne iz vode, ko veter spet zapiha.
Ta funkcija nas postavlja pred konkurenco, saj omogoča enostavne relaunche v globoki vodi in da uporabniku samozavest za dviganje SOUL-a že ob najmanjši sapici.

VELIKOSTI: 6.0, 8.0, 10.0, 12.0, 15.0, 18.0, 21.0