Sonic-FR

Ustvarjen za zmago!

Sonic je kajt, katerega odlikuje največja zmogljivost v našem izboru. Je idealna zver za doseganje velikih hitrosti in naboljših rezultatov na dirkah. Odlično se odreže na vseh terenih in njegova agilnost vam bo pognala kurjo polt. Poleg edinstvenih rezultatov pri dirkah, pa z njim lahko dosežete tudi največji hangtime in najbolj ekstremen lift v Flysurferjevem katalogu. Ta trditev ni kar tako, saj ima kajt v seriji svojega brata Speeda 4 močnega tekmeca. Rokovanje z njim je natančno in sofisticirano. Njegov aspect-ratio je zelo visok, kar mu v kombinaciji s skrbno izbranim materialom daje maksimalno predstavo, minimalno težo in neverjetno stabilnost.

K ustvarjanju Sonica so pripomogli najboljši hidrofoil in snowkite atleti. Tako so s sodelovanjem najnaprednejših tehnologij iz oddelka za jadralna padala ustvarili neverjetno močan in dirkaško usmerjen produkt.

Kajt je IKA registriran, zato se lahko z njim udeležite vsakega tekmovanja.

 

 

Prilagodljiv vašim ciljem.

Sonica si lahko izberete v kombinaciji z enim od dveh barov.

Prvi je Infinity Airstyle Control Bar.  Če želite bar uporabljati za visoke skoke ali močan veter, vam svetujemo, da se odločite za tega. Airstyle verzija ima namreč kar 50% močnejše linije.  Nov Infinity 3.0 se od svojega predhodnija razlikoje po svoji debelini in teži. Nov bar je tanjši, lažji in nam zagotavlja udoben prijem. Seveda ga odlikuje tudi varen in zanesljiv quick-release, samodejno odvijanje linij (npr. po loopih ali rotacijah) ter nove izboljšane linije, ki imajo manjši drag in večjo nosilnost.

Če si želite s kajtom tekmovati ali pa voziti z maksimalno hitrostjo, vam priporočamo Infinity 3.0 Race Control Bar PRO. Ta vam bo zaradi svojih ekstremno tankih linij zagotavljal minimalen upor in s tem večje hitrosti. Zaradi svojih tankih linij je ta bar primeren zgolj za vožnjo in tekme, ni namenjen uporabi v skokih.

 

Velikosti

Sonica lahko dobite v štirih velikostih, in sicer:

9m, 11m, 15m in 18m.

Screen Shot 2015-12-30 at 23.08.36