Sonic 3

Visoko zmogljiv freeride, airstyle, lightwind.

Sonic postavlja nove standarde zmogljivosti foil kajtov. Odličen balans med agresivnnim performansam in precizno konttrolo sta odliki kateri bosta vseč vsakem kajtarju. Čista FLYSURFER moč je športna, hitra in vam bo premikala meje mogočega.

TEHNOLOGIJAFoil kite z zaprtimi celicami
ZNANJEEKSPERT – PROFFESIONAL
VELIKOSTI9 / 11 / 13 / 15 / 18
TERENVODA / SNEG / TRAVNIKI
// SUPERB HANGTIME
// LOWEND
// HOOKED IN PERFORMANCE
“Get your hands on pure power, a true high performance wing that generates insane lift and thrills you to the bone.”

SPC (SMART PERFORMANCE CONSTRUCTION)

Unija super lahke konstrukcije, vzdržljivost in optimalno distribucijo bremen. Zgornja in spodnja plast krila je narejena iz X-Light tkanine katera je težka 32g/m, vendar je prednji rob narejen iz tkanine DLX+ katera je močnejša z 44g/m. Tkanina X-Light naredi krilo kompaktnejse kar omogoča kajtu odzivnost in enakomeren vlek, DLX+ pa poveča življensko dobo in ščiti pred obrabo. Notranja konstrukcija je miks rebr in trakov z ojačanimi točkami katere distribuirajo sile enakomerno na profil. Vse vrvice so povezane preko LCL (little connection lines) katerih namen je varovalka pri preobremenitvijo linij katere počijo preden se poškodujeji bridle linije. Vse komponente SONICa so dizajnirane za maximalno zmogljivost na vseh terenih.

PMA (PROFILE MOMENTUM ADJUSTER)

SONICove letalne karakteristike se tudi lahko spreminjajo z PMA nastavitvam. Stabilnost, zavijanje, asimetrija se lahko speminjajo in kajt lahko z PMA nastavite nazaj na prvotne letalne zmogljivostii. PMA vrvice so všite v pet reber na B nivoji bridle vrvic na obeh polovicah kajta. Do teh vrvic lahko pridemo skozi glavne odprtine kajta. Priporočamo da vam te nastavitve pomaga FLYSURFER prodajni partner, saj so nastavitve bolj komplicirane.

ADS (AUTOMATIC DRAINAGE SYSTEM)

Varnost predstavlja glavno vlogo pri razvoju FLYSURFER kajtov. Avtomatsko odvajanje vode je ključna prednost superioren dvig kajtov iz vode. Notranjost kajta je optimizirana, da kajt absorbira čim manj vlage in omogoča lahek dvig iz vode. Ta sistem FLYSURFER kajte dvigne nad nivo konkurenčnih foil kajtov. Dvig je enostaven in zviša samozavest kajtanja tudi v malo vetra.

LMT (LONG MIXER TEST)

Dolgi mixer test nastavitev z primerjanjem vozlov na linijah lahko spremeni letalne lastnosti in osveži performanse kajta. Po intenzivni uporabi ko je kajt starejši lahko nastavimo profil na prvotno stanje (glej linijske plane).

THE MIXER

Individualni nivoji vrvic na kajtu so kontrolirani z mixerjem z različnimi razmerji kateri spreminjajo vpadni kot kajta in chamber. Primarno se uporablja za osvezžitev karakteristik kajta tudi ko je starejši.

MPI (MAX PRESSURE AIR INTAKE)

Zračni vhod na glavnem robu omogoča hitrejše polnenje kajta z zrakom in višji pritisk, kateri je kritično pomemben za kompaktnost kajta in visoko zmogljive letalne lastnosti.

SONIC SHOW OFF

PAKET VKLJUCUJE:

1x SONIC Kajt

1x SONIC Light Bag

1x UNIVERSAL Kite Bag

1x Kite Safety Guide

1x BALLAST Bag

1x Compression Strap

1x Repair kit