Razor

 

Nov zagon

Ker je s Flysurferjem vsak dan dan za kajtanje, smo se z razvojem deske Razor lotili pogojev za katere prej niste verjeli, da jih je mogoče izkoristiti. Razor je freeride usmerjena (directional) deska, ki jo navdihujejo leta izkušenj s področja snowboard tehnologije. Zagotovila vam bo več dni na vodi in celo najmanjše sapice bodo z njo postale zabavne. Naš cilj ni bil izdelati klasično race desko, ki je okorna izjemno krhka in naporna za vožnjo. Vodila nas je misel na vse tiste, ki jim race kategorija sicer ni dovolj blizu, da bi se resno ukvarjali z njo, venda pa se želijo še vedno zabavati takrat ko s twintip desko to ni več mogoče. In prav to nam Razor dostavi: ogromno zabave, velike hitrosti in še več dni. Tudi v neznatnih pogojih.

 

Tehnične lastnosti

Najpomembnejša lastnost Razorja in ključ do njegovih sposobnosti so trije 25cm dolgi smerniki. Ponujajo nam najboljši kompromis med profesionalno race desko in igrivo lahkotnostjo vodenja, s katero se bodo lahko zabavali tudi začetniki v racingu. Sredico Razorja sestavlja lahka Airex pena, ki je laminirana z močnejšimi materiali. To dela Razorja izjemno vzdržljivega in lahkega. Zgornja ploskev deske je pobarvana s posebno barvo proti drsenju, ki vam bo pomagala pri prestopanju in vas rešila kakega nerodnega padca. Poleg tega ima Razor za razliko od klasičnih race desk tudi nekaj fleksa, zaradi česar je vožnja z njim bolj udobna. V paketu prejmete tudi štiri strape in udobne pade za noge.

 

fs_razor_studio-03

Nove priložnosti

Razor je resnično edinstvena deska na področju kajtanja. Ker spaja lastnosti klasičnih twintip desk in in desk namenjenih racingu, nam ponuja pestro paleto aktivnosti in trikov. Postala bo vaša prva izbira, ko si boste zaželeli odpočiti od napornega učenja trikov in se preprosto malo zapeljati. Če ste si vedno želeli pokukati kako izgleda morje za sosednjim otočkom vašega najljubšega spota, vas ne bo razočaral. Razor je namreč izjemen za downwinderje obenem pa tudi v malo vetra hitro nabere hitrost ko jo napnete v veter. Z njo boste višino nabirali s tako lahkoto kot še nikoli poprej. Vzemite jo na slalom ali pa celo poizkusite kako visoko lahko skočite z njo. Razor je vsa race zabava v malem in vzdržljivem paketu. Pa naj jo boste vozili kakorkoli že… vozite jo hitro.

 

fs_razor_studio-06