Peak 2

Inovacija

Ker se vedno ženemo, da bi kajtanju dali nove dimenzije, lahko izdelamo tudi resnično revolucionarne produkte. Tako se je v sodelovanju z belgijskim inovatorjem Reinhartom Paelinckom po letih raziskav rodil Peak. Kar dela ta kajt tako izjemen je njegov single-skin profil. Zaradi tega je kajt najlažji v svoji vrsti. Namenjen je predvsem uporabi na snegu in travi in tokrat vam z že drugo generacijo tega izjemnega produkta ponujamo še več za odvisnike od kajtanja na zemlji.

 

fs-peak2-action-01

 

 

Dodatna vrednost in varnost 

Peak2 bo kmalu postal vaša najljubša igrača. Na snegu bo vaša osebna žičnica vedno pripravljena za uporabo. Ker kajt ne zahteva pumpanja ali napihovanja preprosto odvijemo linije in zabava se začne. Zaradi svoje neverjetne lahkosti Peak2 leti že v najmanjšem vetriču z učinkovitim depowrom pa vas ne bo pustil na cedilu niti v težjih pogojih.  Ta kajt je res vstopnica za popolno svobodo.

Ker pa je varnost vedno na prvem mestu ima tudi Peak2 vgrajen front-line safety sistem, po aktiviranju katerega kajt izgubi vso vlečno silo. Na podlagi vas počaka dokler sistema ponovno ne sestavite in ste spet pripravljeni na akcijo. Zaradi majhne količine tkanine se kajt tudi pospravi v zelo majhno vrečko v kateri vam bo lahko vedno pri roki, kjerkoli že boste ko vam bo zapihalo okoli ušes.

 

Velikosti:

Peak2 lahko naročite v štirih velikostih: 4.0, 6.0, 9.0 in 12.0m. Tako boste lahko za svoje potrebe in pogoje izbrali pravi kajt pa naj bo vaš hobi freeride snowkite, landboarding ali pa vožnja z buggijem. Peak2 je tu za vas.