FlySplit 2

 

V časih, ko nekatere letalske družbe poleg že tako dragih kart zaračunava tudi zločinsko visoke dodatke za prevoz športne opreme, se pred vsakim potovanjem sprašujemo, kako bi čim lažje spakirali in jo čim bolje odnesli z denarjem. Split2 nam ponuja inovativno in učinkovito rešitev. Ker se v sredini razdeli na dva dela, bo lažja tudi pot do najbližje obale, saj noben prtljažnik ne bo več premajhen.

Leta razvoja vložena v produkt so obrodila več kot le dvodelno desko. Oba dela lahko preprosto spojimo in ju pritrdimo z dvema kovinskima zatičema na krajeh. Sestavljanje je tako preprosto in hitro, z leseno sredico pa smo dosegli odlično vzdržljivost in dinamične zmogljivosti. Na delih deske, kjer so sile obremenitev manjše je sredica penasta, kar učinkovito zmanjšuje težo deske.

Deska po preformansih spominja na najbolj popularno Flysurferjevo desko; Radical5

FlySplit2-134x41

Velikosti:

FlySplit 2 je na voljo v dveh velikostih:

134x41cm

139x43cm

 

FlySplit 2 so odlične deske, ki ponujajo zanimivo alternativo klasičnim boardom. Zaradi let razvoja vam lahko zagotovimo, da z izbiro te deske ne boste sklepali kompromisov, saj zmogljivost kljub dvodelnosti ni okrnjena.