FlyDoor5

flydoor5-detail_studio_02

 

Flydoor5 ni le to, kar pravi njeno ime.  Čeprav s svojo velikostjo morda res spominja na vrata je tehnološko dovršena. Narejena z namenom, da vas na vodo lahko spravi že ob najmanjši sapici, pa je skozi leta ohranila velikost in izboljšala detajle.

Kar omogoča tako izredno predstavo v slabih pogojih, je optimizirana ukrivljenost in uravnotečena mešanica materialov sredice. Na zadnji kanti deske je posebnost tudi središčni smernik, ki je svojo uporabno vrednost dokazal na mnogih TwinTip race tekmah.

Flydoor5 pa je tudi preprosta in presenetljivo vodljiva. Z njo lahko uživate v dolgih freeride dnevih, ali pa se pozabavate z mnogimi twintip triki. Če si zaželite nečesa novega, pa se lahko poigrate s strapless vožnjo. Poseben Click’n’Ride sistem omogoča hitro pritrditev smernikov, tako da boste v vodi brez nkar najhitreje in brez nadležnega zategovanja vijakov.

Flydoor5 je elegantna deska. S svojim črnobelim dizajnom bo navdušila še tako zahtevne stranke in jim omogočila uživati vsako minuto na vodi. S Flysurferjem je lahko vsak dan kajtarski dan.

 

flydoor5_action_05