Boost 3

V Boostu tretje generacije, se v popolnem ravnovesju združujeta dizajn in uporabnost, ki bosta poudarila vaš

 

kajtarski slog. Kajt, ki je zanesljiv in robusten, obenem pa ponuja dostopno zmogljivost in okretnost.

Boost 3 vam bo dal samozavest in vas navdihnil da skočite višje in dlje!

 

Screen Shot 2018-06-01 at 17.48.08

POSEBNOSTI:

Kratek Bridle sistem

Profil Boost-a 3 postane izjemno učinkovit, ko ga združimo z novim sistemom kratkih bridle linij. Ta omogoča natančnejše vrtenje kajta in obenem ogromen depower.
Vpadni kot kajta se natanč

no nadzoruje na baru, kar omogoča boljši upwind kot in višje skoke. Sile pri krmiljenju se lahko tudi nastavljajo, kar vam bo omogočilo, da kajt prilagodite svojim željam.

High load force frame

Screen Shot 2018-06-01 at 17.47.42

High load force frame je poseben okvir, ki daje kajtu edinstveno trdnost in potrebno strukturo. Profilu zagotavlja več togosti. Okvir je narejen iz drobno tkanih DuPont vlaken, fiksiran in ojačan v smoli. Pri izdelavi so uporabljeni le visoko kvalitetni materiali, zaradi česar je kajt bolj odporen proti rastezanju, strganinam, vpijanju vode in UV žarkom.
Kajt svojo obliko in stabilnost ohranja tudi pri maksimalnih obremenitvah.

 

 

 

Screen Shot 2018-06-01 at 17.48.19

Relaunch brez primere

Boost 3 kombinira debelino profila z velikim odklonom glavne tube nazaj. To omogoča relaunch brez primere v vseh razmerah. Kajt se igrivo zapelje proti robu okna in se dvigne z vode z le rahlim potegom zadnje linije. Kot vsi Flysurfer kajti pa se lahko tudi vzvratno dvigne iz power cone.

Prilagodljiv minimalističen bridle na zadnjem robu.

Odklin, ki ga omogočajo linije na zadnj

em robu kajta delujejo podobno kot letalska zakrilca. Omogočajo nastavljanje zadnjega roba med letom, kar se še posebej obrestuje pri malo vetra in dvigovanju kajta iz vode. Ta sistem je že samodejno vključen pri velikostih 13.0 in 15.0, lahko pa se zanj odločite tudi pri velikosti 11.0. S tem sistemom je kajt tudi idealna igrača za vožnjo s hydrofoilom.

Screen Shot 2018-06-01 at 17.47.57

Self-launch sistem

S pomočjo tako imenovanega ”

self-launcherja” boste lahko varno in enostavno dvignili svoj kajt, tud, ko ne boste imeli asistenta. Kajt enostavno postavite na rob okna, nanj pritrdite balastno vrečo in ju odložite na tla. Ko se linije na kajtu dovolj napnejo, se sistem samodejno izpusti v ravno pravem trenutku, da lahko kajt

zavijete navzgor.

Velikosti: 5.0, 7.0, 9.0, 11.0, 13.0, 15.0