Boost 3

BOOST3: Freeride, Big Air, Lightwind

V Boostu tretje generacije, se v popolnem ravnovesju združujeta dizajn in uporabnost, ki bosta poudarila vaš kajtarski slog. Kajt, ki je zanesljiv in robusten, obenem pa ponuja dostopno zmogljivost in okretnost. Boost 3 vam bo dal samozavest in vas navdihnil da skočite višje in dlje!

TEHNOLOGIJA5 STRUT L.E.I. KITE
PRIMEREN ZAZAČETNIK – NAPREDNO KAJTANJE
VELIKOSTI5 / 7 / 9 / 11 / 13 / 15
TERENVODA./ SNEG
// NEW BRIDLE SYSTEM
// UNMACHED LIGHTWIND RELAUNCH
// HIGH-LOAD FORCE FRAME

POSEBNOSTI:

Kratek Bridle sistem

Profil Boost-a 3 postane izjemno učinkovit, ko ga združimo z novim sistemom kratkih bridle linij. Ta omogoča natančnejše vrtenje kajta in obenem ogromen depower. Vpadni kot kajta se natančno nadzoruje na baru, kar omogoča boljši upwind kot in višje skoke. Sile pri krmiljenju se lahko tudi nastavljajo, kar vam bo omogočilo, da kajt prilagodite svojim željam.

High load force frame

High load force frame je poseben okvir, ki daje kajtu edinstveno trdnost in potrebno strukturo. Profilu zagotavlja več togosti. Okvir je narejen iz drobno tkanih DuPont vlaken, fiksiran in ojačan v smoli. Pri izdelavi so uporabljeni le visoko kvalitetni materiali, zaradi česar je kajt bolj odporen proti rastezanju, strganinam, vpijanju vode in UV žarkom.
Kajt svojo obliko in stabilnost ohranja tudi pri maksimalnih obremenitvah.

Relaunch brez primere

Boost 3 kombinira debelino profila z velikim odklonom glavne tube nazaj. To omogoča relaunch brez primere v vseh razmerah. Kajt se igrivo zapelje proti robu okna in se dvigne z vode z le rahlim potegom zadnje linije. Kot vsi Flysurfer kajti pa se lahko tudi vzvratno dvigne iz power cone.

Prilagodljiv minimalističen bridle na zadnjem robu.

Odklon, ki ga omogočajo linije na zadnjem robu kajta delujejo podobno kot letalska zakrilca. Omogočajo nastavljanje zadnjega roba med letom, kar se še posebej obrestuje pri malo vetra in dvigovanju kajta iz vode. Ta sistem je že samodejno vključen pri velikostih 13.0 in 15.0, lahko pa se zanj odločite tudi pri velikosti 11.0. S tem sistemom je kajt tudi idealna igrača za vožnjo s hydrofoilom.

Self-launch sistem

S pomočjo tako imenovanega “self-launcherja” boste lahko varno in enostavno dvignili svoj kajt, tud, ko ne boste imeli asistenta. Kajt enostavno postavite na rob okna, nanj pritrdite balastno vrečo in ju odložite na tla. Ko se linije na kajtu dovolj napnejo, se sistem samodejno izpusti v ravno pravem trenutku, da lahko kajt zavijete navzgor.

BOOST3 Paket vsebuje:

1x BOOST3 Kajt

1x BOOST3 Kite torba

1x Kite varnostna navodila

1x Vreča za Self Launch

1x Free Flow Pump Adapter

1x Kit za popravila