Boost

 

Začutite neustavljivo moč Boosta, IKA registrirane race živali. Izkusite neverjetno hitrost obračanja, eksplozivne polete v zrak in neverjetno dolg čas letenja.

Boost je nov napihljiv kajt v Flysurferjevi paleti, ki prepriča s svojo preprostostjo, ki enostavno deluje. Narejen je za ljubitelje kajtarskih poletov in pa odvisnike od hitrosti, ki jih nič ne ustavi.

 

Screen Shot 2015-04-10 at 01.24.11

 

Pred izdajo novega kajta smo ponovno napravili obširne raziskave in testiranja. Tokrat je vlogo glavnega razvijalca odlično opravil Andreas Hanrieder in s pomočjo modernih simulacijskih programov ustvaril visoko učinkovit kajt. Če so vas prednosti foil tehnologije vedno zanimale pa ste vseeno ostali zvesti tubam, je končno tukaj izdelek za vas. Boost se namreč ponaša z impresivnim low-endom, ki ga zna doseči samo Flysurfer. Pri razvoju Boosta so namreč izkušnje, ki smo jih skozi leta nabrali kot vodilni proizvajalec kajtov za malo vetra še kako prišle prav.

Boost je izjemno lahek in vitek kajt, ki se odlično odreže pri pobiranju iz vode tudi v zelo malo vetra, kar vam bo nedvomno dalo prednost v blažjih sapicah.

 

boost_closeup01

 

Če ste strasten freerider, hidrofoiler ali pa megaloop entuziast, Boost vam ima veliko za ponuditi!

Tudi Boost se kot Cronix in vsi naši foil kajti ponaša s self launch sistemom, s katerim lahko kajt dvignete brez pomočnika. Pri Boostu pa boste prejeli tudi naš najnovejši bar Infinity 3.0 in garancijo, ki vam zagotavlja brezplačna popravila v roku enega leta po nakupu.

 

Boost je na voljo kar v šestih velikostih in sicer 7.0m, 9.0m, 11.0m, 13.0m, 15.0m, 18.0m.