Boost 2

xBoost2-Double3DShape.jpg.pagespeed.ic.w0_fgedy-Y

Boost2 s svojo napredno obliko zagotavlja odlične performanse za vsak način vožnje. Če vozite valove ali pa freestyle vam bo zagotovil magične trenutke v katerih se boste res počutili popolnoma svobodno. Kot pa njegovo samo ime pove, pa vas bo pri skokih ponesel v višave.

xBoost2-ForceFrame.jpg.pagespeed.ic.dJ5YiiJEHY

 

Tehnične lastnosti:

 

- Force Frame

Oblika je zasnovana skozi natančne računalniške izračune, kot tudi obširne praktične teste. Zato je profil kajta lahko trši, kar v vseh pogojih zagotavlja samozavest in kontrolo.

 

- D2 Double RipStop

Pri Boost-u2 se Flysurfer zanaša na preizkušeno D2 Techno Double RipStop tkanino. Dokazano ima namreč daljšo življensko dobo, odpornost proti strganinam, nepropustnost in boljšo UV zaščito.

 

- Free Flow 2.0 Valve

Popolnoma nova zasnova ventila dopušča kar največji pretok zraka in enostavno uporabo. Ventil odpremo ali zapremo s preprostim potiskom gumba, zagotavlja pa enostavno pumpanje in spuščanje zraka.

 

- Double 3D Shape

Zahvaljujoć tej tehnologiji je Flysurfer proizvedel visoko učinkovito krilo, ki poskrbi za edinstveni hangtime in neponovljivo vožnjo v veter.

 

- Self Launcher 3.0

Z enostavnim pripomočkom boste svoj Boost2 lahko dvignili kar sami, brez da bi ga po nepotrebnem drgnili po podlagi. Ko se linije napnejo, se vrečka s peskom samodejno odpre in kajt lahko poleti.

 

- Adaptive airfoil bridle kit

S tem sistemom so dosegli prilagodljivo obliko profila. Prednosti so še posebej opazne v malo vetra in pri dvigovanju iz vode. Sistem je vključen v paket pri velikosti 15 in 18m, lahko pa ga dokupite tudi pri velikostih 11 in 13.

 

- IKA registered

Tako kot Sonic je tudi Boost2 registriran kot model, ki se sme uporabljati na IKA tekmovanjih.

 

 

Velikosti: 5.0, 7.0, 9.0, 11.0, 13.0, 15.0(LW), 18.0(LW)